دریافت مبلغ ویزیت از طریق تلفن کلینیکورود به سایت
موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!
گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید
خرید و فعالسازیایران، تهران
خیابان سعادت آباد، خیابان سرو غربی، مجتمع پارسشماره تماس: 469-537-2410 (مشاوره رایگان)
support@example.comبه گزارش خبرگزاری مجمع، به نقل از موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی، در سومین همایش بینالمللیشدن آموزش عالی که در دانشکده روانشناسی و علومتربیتی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر علی باقر طاهری نیا اظهار داشت که موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی آمادگی دارد مسئولیت تهیه سند تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در توسعه آموزش عالی را بر عهده بگیرد.
رییس موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی در سخنرانی خود با عنوان "آموزش عالی در عصر هوش مصنوعی" اثرات هوش مصنوعی بر آموزش عالی را در چهار محور بررسی کرد.
وی این چهار محور را شامل "هوش مصنوعی، دانشگاه و کارکرد آن"، "هوش مصنوعی، برنامه آموزشی و مولفههای آن"، "هوش مصنوعی، چالشها و فرصتها" و "هوش مصنوعی و آموزشعالی آینده" دانست.
طاهری نیا چالشهای آموزشعالی در مواجهه با هوش مصنوعی را در چهار دسته کلی برشمرد و بیان کرد که چالشها در حوزه "آموزش، مهارت، کیفیت"، "تعامل، بحران هویت، امنیت، سو استفاده"، "چالش های اخلاقی، حریم خصوصی و کنترل شفافیت" و "چالشهای اقتصادی" قابل دستهبندی هستند.
وی در ادامه پارادایمهای آموزشعالی آینده در بستر هوش مصنوعی را در چهار محور "آموزشعالی شخصیشده"، "مهارتهای موردنیاز آموزشعالی آینده"، "چندنهادی، مادام العمر" بررسی کرد.
رییس موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی همچنین چهار مهارت "شخصی، اجتماعی، دیجیتال و اکولوژیکی" را لازمه آموزشعالی آینده در بستر هوش مصنوعی دانست.
وی ضمن بر شمردن اثرات هوش مصنوعی بر ابعاد مختلف آموزشعالی، از اساتید و صاحب نظران جهت مشارکت در تدوین سند تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در توسعه آموزشعالی که در موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی در دستتهیه است، دعوت کرد.
برای دریافت اخرین اخبار به وبسایت مجمع مراجعه کنید
مریم حسینی سردبیر ارشد این وبلاگ است و همچنین اخبار فوری مستقر در لندن را گزارش می دهد. او از سال 2015 درباره دولت، عدالت کیفری و نقش پول در سیاست نوشته است.
سایهٔ نیرومندی و ثروت خیال می کنند که میتوانند در خارج از وطن خود زندگی نمایند و خوشبخت و سرافراز باشند ولی به زودی می فهمند که اشتباه کرده اند و عظمت هر ملتی بر روی خرابه های وطن خودش میباشد و بس!
وقتی ثروت های بزرگ به دست برخی مردم میافتد در پرتو آن نیرومند میشوند و در سایهٔ نیرومندی و ثروت خیال می کنند که میتوانند در خارج از وطن خود زندگی نمایند و خوشبخت و سرافراز باشند.
در نهایت این مرگ است که باید پیروز شود، زیرا از هنگام تولد بخشی از سرنوشت ما شده و فقط مدت کوتاهی پیش از بلعیدن طعمه اش، با آن بازی می کند.
همان طور که تا آنجا که ممکن است طولانی تر در یک حباب صابون می دمیم تا بزرگتر شود!
ما تا آنجا که ممکن است، با علاقه فراوان و دلواپسی زیاد به زندگی ادامه می دهیم، همان طور که تا آنجا که ممکن است طولانی تر در یک حباب صابون می دمیم تا بزرگتر شود، گر چه با قطعیتی تمام می دانیم که خواهد ترکید.